Loading...

Over jou

Home / Over jou

Over jou

Een ondernemer, directeur of manager die soms tegen zichzelf zegt: “ik mis de energie en gedrevenheid van vroeger, bij mezelf en de mensen om me heen”. Maar ook: “alles hangt aan mij, zonder mij is dit bedrijf nergens”, of “ik weet niet in hoeverre klanten en medewerkers nog vertrouwen hebben in mij en dit bedrijf”. Je kunt nog niet de vinger op de zere plek leggen, maar voelt dat er iets moet gebeuren. Er moet iets veranderen, de vraag is alleen wat en hoe? Je medewerkers willen dit ook. Ze hebben nieuwe energie nodig, missen positiviteit en willen weer het verschil maken. Perspectief, enthousiasme en vertrouwen, daar gaat het om. Trots creëren en successen vieren. Samen met jou en je klanten. Dat hebben we allemaal nodig, niet waar?!

In welke sector je opereert is ons om het even. Wel worden we enthousiast van echte game changers, vol passie en met een flinke dosis positiviteit. Ondernemers die de kracht van hun product of dienst kennen en die een ongekende groeiambitie hebben.

Als je kritisch in de spiegel durft te kijken en openstaat voor nieuwe perspectieven, drinken we graag een rebelse kop koffie met je. Of iets sterkers.


Waar je wakker van ligt

Mensen die ons benaderen doen dit uit ambitie, nieuwsgierigheid of pure noodzaak. We krijgen vragen van oprichters en managers over groei, onderscheidend vermogen, branding en leiderschap. Maar ook van medewerkers die moedig genoeg zijn en zich geroepen of genoodzaakt voelen om op te staan omdat ze willen rebelleren; op een constructieve manier van hun bedrijf weer het beste willen maken!

“Alles hangt aan mij”
“Ik heb geen flauw benul in hoeverre mijn medewerkers en klanten vertrouwen hebben”
“Ik heb het gevoel dat we te hard groeien”
“We zijn zo hard bezig te professionaliseren dat we geen oog meer hebben voor de wereld om ons heen”
“We zijn succesvol, maar hoelang nog?”

“Ik heb fantastische ideeën, maar ik durf niet op te staan”
“Ik weet niet wat er van me verwacht wordt, laat staan waar we naar toe gaan”
“Ik heb geen vertrouwen meer in mijn organisatie, mijn klanten trouwens ook niet”
“Nu we groeien heb ik het gevoel bij een ander bedrijf te werken. Bah!”
“Ik ben onverschillig, het maakt me allemaal geen bal meer uit”

“Ik voel me geen klant meer“
“Ik mis het enthousiasme en de spirit van de medewerkers“
“Ik merk dat het serviceniveau en de klantgerichtheid afnemen“
“Ik weet niet (meer) wie waarvoor verantwoordelijk is“
“Het duurt langer voor zaken opgepakt, geregeld of opgelost worden“


WAAROM SOULFUL REBELS

Wij zijn positief

Wij ontwikkelen organisaties en mensen vanuit kwaliteiten en krachten. Onze interventies en tracks gaan altijd uit van een positieve benadering en staan garant voor energie, enthousiasme en fun! Let’s rebel!

Wij houden je een spiegel voor

Wij helpen je anders te kijken. Blinde vlekken zijn gaaf! Het betekent namelijk nog meer mogelijkheden om meer uit je bedrijf, je mensen en jezelf te halen.

Wij zijn praktisch

Wij staan met beide benen op de grond. Geen ingewikkelde rapporten die in de la verdwijnen, maar acties en ideeën die onmiddellijk toepasbaar zijn in jouw specifieke organisatie.

Wij werken met het 21 gram model

De essentie van je merk doorvertalen naar je bedrijfsresultaten en groeien van binnenuit. Door mensen, voor mensen. En dat met maar 21 gram? 21 gram. That’s all!

Wij houden van uitdaging

Wij doen het niet alleen voor jou! Wat we doen moet voor iedereen wat opleveren. Onze opdrachtgevers boeken resultaten, onze deelnemers laden zich op en krijgen nieuwe inzichten. En hier krijgen wij een kick van!  Watch out! Rebels in tha house!

Wij doen het samen met jou

Wij investeren hierin. We willen afgerekend worden op de impact die we hebben. Wij ondernemen, jij toch ook? Samen rebelleren is samen risico’s nemen, maar ook samen de vruchten plukken!