Loading...

Over ons

Home / Over ons

ONS VERHAAL

Wij zijn Soulful Rebels! Een verhaal van twee eigenzinnige ondernemers die in 2016 de koppen bij elkaar staken voor een nieuw avontuur. We zijn bedrijfskundigen, mensgericht en hebben een flinke dosis eigen-wijsheid. Ieder op haar eigen manier wijs, samen op missie.

Het doel? Van elk bedrijf een Soulful Rebel maken. Authentieke organisaties die hun rebelsheid behouden, hun ziel niet aan de groei-duivel verkopen en mensen zien als de katalysator voor duurzame groei.

Lenneke is een slimme pragmaticus met een flinke dosis theoretische kennis. Maakt in korte tijd van niets iets. Haar trainings- en adviesvaardigheden zette ze in bij diverse bedrijven. Zij wil echter verder gaan dan mensen iets leren; Rebel-leren! En verlangde naar het herontdekken van haar eigen werkplezier, en dat van anderen.

Susanne is een energieke commerciële professional die niet stil kan zitten, de boel graag op scherp zet en conceptueel een kei is. Zij baalde van het steeds strakkere keurslijf waarin ze moest opereren. Blijvend impact creëren door haar hele persoonlijkheid mee te nemen in haar werk. Dat is wat ze wilde. Groeien op eigen kracht, met concrete resultaten!

Enthousiast | Betrokken | Onderzoekend | Stimulerend | Laat zich niet beperken door regels

lenneke@soulfulrebels.nl

+31 6 5258 9085

Lenneke Persons
Founding Rebel

Energiek | Recht door zee| Vastberaden | Doelgericht | Brengt positiviteit

susanne@soulfulrebels.nl

+31 6 2411 1866

Susanne Mensink
Founding Rebel

ONS MANIFESTHELE MANIFEST

Soulful Rebels is in 2016 ontstaan. Met Soulful Rebels willen wij dat alle MKB-organisaties en medewerkers…

■      …hun rebelsheid (her)ontdekken
■      …niet langer concessies doen aan hun ware identiteit
■      …en duurzaam groeien zonder hun ziel (Founder’s Soul) aan de duivel te verkopen

Wij zijn de no-nonsense partner die samen met organisatieleiders en hun mensen duurzame groei realiseert door rebelsheid terug te brengen en de ziel niet aan de groeiduivel te verkopen. Wij gaan uit van de krachten van de organisatie en zetten nieuw opgedane energie en vertrouwen van medewerkers en klanten om naar concreet en meetbaar resultaat.

We zijn trots op het feit dat wij anders zijn. En jij?

In iedere organisatie schuilt een Soulful Rebel. Durf jij het aan?